Dokter Sven Bruekers

Plastisch chirurg Sven Bruekers vindt het belangrijk dat hij dicht bij zijn patiënten staat. Een plastisch chirurgische ingreep is vaak ingrijpend, dan is empathie en begrip van de behandelend arts extra belangrijk, weet hij.

 

Waar werkzaam

Een secure uitoefening van zijn vak gaat boven alles. Sinds 2013 werkt Sven Bruekers als plastisch chirurg in diverse ziekenhuizen. Op dit moment is hij verbonden aan het Diakonessenhuis in Utrecht en de Bergman Clinics.

 

Specialismen

Sven Bruekers is gespecialiseerd in reconstructieve en cosmetische borstchirurgie, waaronder bijvoorbeeld de lipofilling, borstvergrotingborstverkleining en de borstreconstructie bij borstkanker. In 2014 volgde hij aan de University of British Columbia in Vancouver een fellowship over borstreconstructie en -cosmetiek. Hij beheerst hierdoor de laatste operatietechnieken.

 

Andere behandelingen

Naast de borstchirurgie kunt u bij Sven Bruekers terecht voor tal van andere plastisch chirurgische behandelingen, zowel esthetisch als reconstructief van aard. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen die mogelijk zijn. In het contact met zijn patiënten staan, welke behandeling het ook betreft, empathie, helderheid en zorgvuldigheid centraal.

 

Ervaren deskundige

Plastisch chirurgische ingrepen vragen uiterste deskundigheid, daar hebben patiënten recht op. Bij Sven Bruekers kunt u erop vertrouwen dat hij vakbekwaam en ervaren is. Dit wordt onder andere gewaarborgd door zijn lidmaatschap van diverse beroepsverenigingen. Hij is aangesloten bij:

  • de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC)

  • de Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC), bestuursfunctie

  • de Nederlandse vereniging voor handchirurgie (NVvH)

 

Kennismaken

U kunt via deze website een afspraak maken met Sven Bruekers. Hij ontmoet u dan tijdens een eerste consult, waarbij u met hem wensen en mogelijkheden bespreekt.Maak een afspraak