Bovenooglidcorrectie

Veel mensen klagen over een zware en vermoeide blik of krijgen opmerkingen uit hun omgeving dat ze er moe uit zien. Wellicht kent u mensen die al een bovenooglidcorrectie ondergingen en bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheden.

 

Een bovenooglid correctie is 1 van de meest uitgevoerde en dankbare operaties. De ingreep is vlot en pijnloos en de hersteltijd is kort. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie? Maak dan hier een afspraak.

 

Waarom een bovenooglidcorrectie?

Naarmate mensen ouder worden kan er een huidoverschot van de bovenoogleden ontstaan, ook kan het zo zijn dat de wenkbrauwen gezakt zijn. Hierdoor kunt u het gevoel hebben dat u het voorhoofd en de wenkbrauwen continue omhoog moet trekken. Dat is vermoeiend en kan tot hoofdpijn leiden. Sommige mensen klagen zelfs over een beperking van het zicht als ze bijvoorbeeld autorijden of achter de computer moeten werken. Het wordt omschreven als een gordijntje dat in de loop van de dag steeds verder zakt.

 

Verwachtingen en eindresultaat

 Doordat we uitgebreid uw wensen en verwachtingen bespreken weet ik goed wat ik voor u moet doen. Zo zorgen we er samen voor dat het optimale resultaat voor u bereikt wordt. Nadien voelt het voorhoofd en gezicht meer ontspannen doordat u niet steeds het voorhoofd op hoeft te trekken. Ook zult u meer licht ervaren en zal u omgeving u vragen of u met vakantie bent geweest of dat u goed uitgeslapen bent. De ooglidcorrectie is niet direct zichtbaar als correctie omdat de littekens verstopt zijn, maar u heeft een frissere oogopslag en een helderdere blik.

 

U besluit te kiezen voor een bovenooglidcorrectie

Wilt u een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren, maak dan een afspraak. Over wat u voor, tijdens en na de operatie kunt verwachten, leest u hieronder (' De operatie bovenooglidcorrectie') meer.