Onderooglidcorrectie

Veel mensen klagen over een vermoeide blik of krijgen opmerkingen uit hun omgeving dat ze er moe uit zien. Wellicht kent u mensen die al een onderooglidcorrectie ondergingen en bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheden.

 

Een onderooglidcorrectie wordt minder vaak uitgevoerd in vergelijking met een bovenooglidcorrectie, dat komt waarschijnlijk omdat het herstel ervan wat langer is. Het eindresultaat mag er echter wel zijn. U heeft weer een frissere, uitgeslapen blik zonder dat dit onnatuurlijk oogt. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een onderooglidcorrectie? Maak dan hier een afspraak.

 

WAAROM EEN onderOOGLIDCORRECTIE?

Naarmate mensen ouder worden kan er een huidoverschot van de onderoogleden ontstaan, ook kan het zo zijn dat het vet wat uit de oogkassen zakt. Hierdoor ontstaat de bolling van de onderoogleden en daaronder vormt zich de groeve die we ook wel de wallen noemen. Dat ziet er vermoeid en ouder uit, terwijl de meeste mensen zich zo helemaal niet voelen.

 

VERWACHTINGEN EN EINDRESULTAAT

 Doordat we uitgebreid uw wensen en verwachtingen bespreken weet ik goed wat ik voor u moet doen. Zo zorgen we er samen voor dat het optimale resultaat voor u bereikt wordt. Nadien ziet u er weer uitgeslapen uit. Na verloop van tijd zal de onderooglidcorrectie niet direct zichtbaar zijn, omdat de littekens onder de wimpertjes verstopt zijn, waarbij soms een deel van het litteken verder naar de zijkant loopt. Dit litteken zal op termijn vervagen.

 

U BESLUIT TE KIEZEN VOOR EEN onderOOGLIDCORRECTIE

Wilt u een onderooglidcorrectie laten uitvoeren, maak dan een afspraak. Over wat u voor, tijdens en na de operatie kunt verwachten, leest u hieronder (' De operatie onderooglidcorrectie') meer.