Temporale wenkbrauwlift

Veel mensen klagen over een vermoeide blik of krijgen opmerkingen uit hun omgeving dat ze er moe uit zien. Misschien heeft u voor uw gevoel ook wel een zware en vermoeide blik, sommige mensen klagen ook over een zwaar voorhoofd of hoofdpijn. Een temporale wenkbrauwlift kan dan een optie zijn om dit te verbeteren. Wellicht kent u mensen die al een dergelijke wenkbrauwlift ondergingen en bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheden.

 

Een wenkbrauwlift wordt minder vaak uitgevoerd dan een bovenooglidcorrectie, dat komt omdat bij de meeste mensen de klachten worden veroorzaakt door huidoverschot van de bovenoogleden, maar bij sommige mensen staan de wenkbrauwen duidelijk te laag, soms is het ook een combinatie van beiden. Na een correctie van de wenkbrauwen heeft U weer een frissere, uitgeslapen blik, maar misschien wel net zo belangrijk een minder zwaar gevoel in het voorhoofd. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een wenkbrauwlift? Maak dan hier een afspraak.

 

WAAROM EEN cutane of temporale wenkbrauwlift?

Een temporale wenkbrauwlift is geschikt voor mensen waarbij de buitenste helft (de zijkant of de laterale zijde of de staart) van de wenkbrauw te laag staat. Wellicht stond bij u de zijkant van de wenkbrauw altijd al wat lager of is deze in de loop der jaren verder gaan zakken. Als de wenkbrauw onder de oogkasrand zakken komen ze voor het bovenooglid te staan. Hierdoor ontstaat een zwaar gevoel op de bovenoogleden en trekken mensen hun wenkbrauwen (onbewust) de hele dag op. Dat leidt met name aan het eind van de dag tot een zwaar en vermoeid gevoel in het voorhoofd met soms hoofdpijn.

 

VERWACHTINGEN EN EINDRESULTAAT

 Doordat we uitgebreid uw wensen en verwachtingen bespreken weet ik goed wat ik voor u moet doen. Zo zorgen we er samen voor dat het optimale resultaat voor u bereikt wordt. Nadien ziet u er weer uitgeslapen uit en geeft de ingreep een flinke verlichting van het voorhoofd. De littekens zullen verstopt liggen achter de haargrens bij de slapen.

 

U BESLUIT TE KIEZEN VOOR EEN wenkbrauwlift

Wilt u een wenkbrauwlift laten uitvoeren, maak dan een afspraak. Over wat u voor, tijdens en na de operatie kunt verwachten, leest u hieronder (' De operatie temporale wenkbrauwlift') meer.