Liposuctie armen

Ongewenste vetophopingen kunnen op verschillende plekken voorkomen. U doet uw best om op gewicht te blijven of af te vallen, maar het lukt maar niet op die laatste vetophoping of dat laatste rolletje kwijt te raken. Mogelijk dat liposuctie, ookwel liposculpture genoemd, dan een oplossing voor uw is.

 

Als plastisch chirurg heb ik inmiddels veel vrouwen ontmoet die een liposuctie wilden en hen ook geholpen. Ik vertel u graag over de belangrijke zaken die daarbij komen kijken. Een consult met een plastisch chirurg is een logische vervolgstap.

  

WAAROM EEN LIPOSUCTIE?

Liposuctie is bedoeld om overtollig onderhuids vet te verwijderen op specifieke locaties. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om af te vallen en het hele lichaam te behandelen. Bij overgewicht bevindt veel van het overtollige vetweefsel zich ook in de buik - en borstholte tussen de organen. Dat vetweefsel is een risico en daarom wordt bij overgewicht geadviseerd af te vallen en is liposuctie ongeschikt. Liposuctie is wel geschikt om 1 of meerdere specifieke zones aan te pakken, zodat:

 

  • U van dat buikje, grote bovenbenen, zware armen, zware borsten of 'love handles" verlost bent.
  • Uw lichaamsverhoudingen weer in proportie komen.
  • U uw kleding weer past 

 

Herkent u zich in het van bovenstaande? Dan komt u in principe in aanmerking voor een liposuctie.

 

VERWACHTINGEN EN EINDRESULTAAT

Met elkaar gaan we voor een mooi eindresultaat waar u uiterst tevreden over kunt zijn. Na een liposuctie is het volume afgenomen en trekt ook de overliggende huid strakker. Het is echter zo dat er wel grenzen zitten aan de samentrekking van de overliggende huid en soms moet het huidoverschot worden weggenomen door een buikwandcorrectiedijbeenlift of armlift

 

Tijdens het eerste consult bespreken we onder andere uw verwachtingen van de liposuctie. Ik neem ruim de tijd voor dit gesprek omdat ik weet dat u voor een keuze staat die spannend, emotioneel en ingrijpend is. Dit geef ik mijn patiënten altijd mee: 

  • Het kan gebeuren dat u eerst moet afvallen voordat u een liposuctie kunt ondergaan. Een (Body Mass Index) van minder dan 30, soms zelfs maximaal 27 is gewenst. Hiermee wordt het resultaat fraaier en is de ingreep veiliger. Bereken uw BMI.
  • Als u rookt is het wenselijk om 6 weken voor de operatie te stoppen.
  • Wees realistisch in uw verwachtingen, de praktijk leert dat dit teleurstellingen voorkomt.

 

U BESLUIT TE KIEZEN VOOR EEN LIPOSUCTIE

Overweegt u een liposuctie, maak dan een afspraak via onderstaande button