Oorcorrectie

Sommige mensen worden geboren met afstaande of komvormige oren en willen hiervan graag een correctie. Wellicht bestaat die wens voor uwzelf, maar het kan ook zijn dat die wens er is voor uw kind. Mogelijk klaagt uw kind er zelf ook over en sommige kinderen worden er onzeker van. Misschien kent u mensen die al een oorstandscorrectie ondergingen en bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheden. Het kan ook zijn dat u door het dragen van oorbellen een uitgescheurde of uitgezakte oorlel heeft, ook hiervan is een correctie mogelijk.

 

Na een oorstandscorrectie staan de oren weer wat dichter tegen de schedel en is de vorm verbeterd. Bent u benieuwd of een oorstandscorrectie voor u of uw kind geschikt zou zijn? Maak dan hier een afspraak.

 

WAAROM EEN oorstandsCORRECTIE?

Afstaande oren of oren met een afwijkende vorm zijn vaak aangeboren, naarmate kinderen ouder worden kan het zo zijn dat de afwijking meer gaat opvallen. Veel mensen schamen zich voor hun afstaande oren en dragen hun haren het liefst over de oren heen. Een oorstandscorrectie zou dan uitkomst kunnen bieden.

 

VERWACHTINGEN EN EINDRESULTAAT

 Doordat we uitgebreid uw wensen en verwachtingen bespreken weet ik goed wat ik voor u moet doen. Zo zorgen we er samen voor dat het optimale resultaat voor u bereikt wordt. De littekens zullen aan de achterzijde van het oor verstopt zijn. Dit litteken zal op termijn vervagen.

 

U BESLUIT TE KIEZEN VOOR EEN oorstandsCORRECTIE

Wilt u een oorstandscorrectie laten uitvoeren, maak dan een afspraak. Over wat u voor, tijdens en na de operatie kunt verwachten, leest u hieronder (' De operatie oorstandscorrectie') meer.