Gynaecomastie correctie

U zit als man lekker in uw vel, maar stoort zich aan uw forse borsten. Deze lijken bijna vrouwelijk en zijn door uw kleding heen te zien. We noemen dit gynaecomastie. U herkent dit wellicht en kwam op mijn website terecht, omdat u zich op een correctie aan het orienteren bent.

 

Als plastisch chirurg heb ik inmiddels veel mannen ontmoet die een borstcorrectie wilden en hen ook geholpen. Ik vertel u graag over de belangrijke zaken die daarbij komen kijken. Een consult met een plastisch chirurg is een logische vervolgstap.

  

WAAROM EEN gynaecomastie correctie?

Te grote borsten kan een vrouwelijk uiterlijk geven aan een verder mannelijke man. Dat kan veel onzekerheid geven en daardoor is een correctie wenselijk. Soms zit de borstvorming ook in de weg of is deze pijnlijk. 

 

Herkent u één van bovenstaande klachten? Dan komt u in principe in aanmerking voor een borstverkleining, soms wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekering.

 

De operatie voor een GYNAECOMASTIE CORRECTIE

Soms volstaat een liposuctie van de borst en een klein sneetje onder de tepelhof om het klierweefsel te verwijderen. In andere gevallen is er ook een huidoverschot en moet dit verwijderd worden. Dan ontstaat, afhankelijk van de uitgebreidheid, een circulair litteken rond de tepelhof of littekens die we zien bij vrouwelijke borstverkleiningen zoals de sleutelgat methode of de anker methode. Zie voor deze littekens de pagina borstverkleining.

 

VERWACHTINGEN EN EINDRESULTAAT

Met elkaar gaan we voor een mooi eindresultaat waar u uiterst tevreden over kunt zijn. Na de correctie hebt u, als alles goed gaat, geen klachten meer door de te zware borsten. U bent gelukkig met de nieuwe vorm en grootte.

  

U BESLUIT TE KIEZEN VOOR EEN gynaecomastie correctie

Wilt u uw borsten laten corrigeren, maak dan een afspraak via onderstaande button.