Cutane wenkbrauwlift

Veel mensen klagen over een vermoeide blik of krijgen opmerkingen uit hun omgeving dat ze er moe uit zien. Misschien heeft u voor uw gevoel ook wel een zware en vermoeide blik, sommige mensen klagen ook over een zwaar voorhoofd of hoofdpijn. Een cutane ofwel directe wenkbrauwlift kan dan een optie zijn om dit te verbeteren. Wellicht kent u mensen die al een wenkbrauwlift ondergingen en bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheden.

 

Een wenkbrauwlift wordt minder vaak uitgevoerd dan een bovenooglidcorrectie, dat komt omdat bij de meeste mensen de klachten worden veroorzaakt door huidoverschot van de bovenoogleden, maar bij sommige mensen staan de wenkbrauwen duidelijk te laag, soms is het ook een combinatie van beiden. Na een correctie van de wenkbrauwen heeft U weer een frissere, uitgeslapen blik, maar misschien wel net zo belangrijk een minder zwaar gevoel in het voorhoofd. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een wenkbrauwlift? Maak dan hier een afspraak.

 

WAAROM EEN cutane of directe wenkbrauwlift?

Naarmate mensen ouder worden kunnen de wenkbrauwen verder zakken, als deze onder de oogkasrand zakken komen ze voor het bovenooglid te staan. Hierdoor ontstaat een zwaar gevoel op de bovenoogleden en trekken mensen hun wenkbrauwen (onbewust) de hele dag op. Dat leidt met name aan het eind van de dag tot een zwaar en vermoeid gevoel in het voorhoofd met soms hoofdpijn.

 

VERWACHTINGEN EN EINDRESULTAAT

 Doordat we uitgebreid uw wensen en verwachtingen bespreken weet ik goed wat ik voor u moet doen. Zo zorgen we er samen voor dat het optimale resultaat voor u bereikt wordt. Nadien ziet u er weer uitgeslapen uit en geeft de ingreep een flinke verlichting van het voorhoofd. De littekens zijn helaas tijdelijk wat zichtbaar direct boven de wenkbrauw. Dit litteken zal op termijn vervagen en minder zichtbaar worden, helemaal verdwijnen doet het niet.

 

U BESLUIT TE KIEZEN VOOR EEN wenkbrauwlift

Wilt u een wenkbrauwlift laten uitvoeren, maak dan een afspraak. Over wat u voor, tijdens en na de operatie kunt verwachten, leest u hieronder (' De operatie wenkbrauwlift') meer.